zondag 19 september 2010

Pff Ik kan niet slapen..

Wat zit een mens toch raar in elkaar. Hartstikke moe, maar niet kunnen slapen. Draaien woelen en malen. Dat zijn natuurlijk geen dingen die de slaap bevorderen. Ik zit al even hier op de bank en na zo,n beetje het halve net te hebben afgesurfd dacht ik "kom laat ik eens een blogje schrijven..Ik heb niet echt en idee waarover hoor. De dingen die in m,n hoofd zitten gaan alle kanten op dus ga ik daar maar niet over schrijven. Waar dan wel over??? Nou dat zal ik vertellen. Ik ben net als vele andere een picasa meisje en heb dus 9 okt een picasa dag, Jaja heel leuk en gezellig is dat beetje kleppen en teuten over van alles en noog wat. Maar goed dat even terzijde. Nu is het de bedoeling dat je een swapje maakt voor iemand, Nee!! ik weet nog niet wie. dmv van nummertjes worden de presentjes verloot. Maar wat ga ik maken> ja das altijd lastig.. Maar ik heb wat bedacht. Jaren terug(meer dan 20) heb ik dit een tijdje gedaan. Heb er zelfs een korte cursus/workshop van gehad, alleen het is al zo lang geleden. Ik ga niet vertellen wat het is, want ik weet dat diverse picasa dames ook een blog hebben. Maar goed. ik kan dan zo druk zijn in m,n hoofd met bedenken hoe dat nou toch ook weer moest en wat ik er voor nodig had.Maar als je dan zo wakker ligt en zit te wezen. Komen toch de beelden weer terug. Langzaam word het plaatje kompleet. Morgen maar eens kijken of ik de spullen bij elkaar kan verzamelen, Sommige dingen heb ik wel andere moet ik zoeken of kopen en dan aan de slag,,
Uiteraard zal ik foto's maken zodat jullie mee kunnen kijken. Nu vraag ik me af, Zal ik er een foto workshop van maken? is misschien wel leuk, Elke dag een paar foto's plaatsen en beschrijven hoe het moet? Wat denken jullie?? is dat wat?
Haha nu vragen  jullie je vast af wat is het dan?? Tja,,,,,,,,,,, dat blijft nog even geheim.
Ik ga nu m,n kopje thee op drinken en eens kijke of het slapen me nog even lukt voor een kleine twee uur want dan loopt m,n wekkertje weer af.
Weltrusten he,, en tot snel.

Over mij

Mijn foto
Vrouw 46 jr. Getrouwd, 22 jr. Moeder van een zoon 19 en een dochter 16. Ik ben soms wat gaotisch en heb de neiging tot lui zijn. Ik kan wel lekker koken en ben ook best creatief. Ik vind m,n jong volwassen kinderen heerlijk. De discussies die we hebben. De droge humor van m,n zoon. M,n dochter die zo heerlijk dramatisch kan doen. Ons gezin is altijd in beweging.. En ik geniet er van.