donderdag 28 oktober 2010

Even een up-date

Ik heb toen we pech hadden wat foto's genomen.
Die zal ik straks onder deze post  zetten. Maar nu even over gister.
Ik heb een leuke dag gehad. En heb hele mooie kad0's gekregen. Van m,n hubbie een pons apparaat voor het scrappen en freubelen. Je kunt er van die mallen bij kopen om mooie vormen uit te stansen en ook kan hij embossen. Het is een geweldig ding.. Ik heb er tevens wat mallen bij gekregen dus ik kan gelijk aan de slag.
Van m,n zoon heb ik een cd gekregen(afscheid) En van m,n dochter een doos vol met scrap spulletjes en een cadeau-bon van simpelscrap in den helder.
Van een vriendin een leuk crea tijdschrift en nog een bos bloemen. En van m,n allerliefste vriendinnetje hb ik een prachtig collier gekregen. Met schitterende swarofski kristallen.
De foto,s houden jullie nog even te goed hoor. Zaterdag dan heb ik groot feest. Ik ga een lekker buffet bereiden met allerhanden lekkere hapjes en gerechten, En dan met vrienden bekenden en schoonfamilie lekker een glas wijn drinken en genieten van de lekkere hapjes ed.
Koken doe ik heel  graag, het is m,n vak en ik kook dan ook het liefst voor een grote groep. Heerlijk gisteren had ik ook uitgebreid gekookt, helaas moest ik dat vandaag weer bezuren met een mega pijnlijke arm.
Hier nog even een foto die ik gisteren gemaakt heb toen ik even bij de bakker was geweest.. Ik kreeg er een glimlach van op m,n gezicht,, Ik hoop jullie ook..
Ik vond het zo leuk dat de invalide pakeer plaats dus ook op deze wijze gebruikt wordt.
Het is bij ons op het dorp een grote bouwplaats voor de winkels.'
Beide eigenaren van de scootmobiels zijn dik in de 90 en al heel lang een echtpaar.
Ik kan daar erg door vertederd raken..
Even een foto´tje gemaakt van ons toen we net met pech langs de snelweg achter de vluchtstrook stonden

Hier de redder in nood. Wat een grote auto is dat zo,n anwb ding.

Hier op weg naar de benzine pomp waar de andere montuer zou staan, om de auto te repareren.

Voor nu fijne avond
en toedeloetjes.
Lieve gr Inge

Over mij

Mijn foto
Vrouw 46 jr. Getrouwd, 22 jr. Moeder van een zoon 19 en een dochter 16. Ik ben soms wat gaotisch en heb de neiging tot lui zijn. Ik kan wel lekker koken en ben ook best creatief. Ik vind m,n jong volwassen kinderen heerlijk. De discussies die we hebben. De droge humor van m,n zoon. M,n dochter die zo heerlijk dramatisch kan doen. Ons gezin is altijd in beweging.. En ik geniet er van.