maandag 20 september 2010

Kado'tje.....

Het is heel erg.. Maar ik heb een tic,, Niet zo,n kleintje ook hoor, maar een hele grote.. En nu heb ik een kado'tje gekregen, een kado'tje?? zeg maar gerust KADO.
Daar waar ik stage loop. Daar was ik verliefd geworden, Ja t.heeft alles te maken met m,n tic..
Ik ben er zo blij mee, maar eigenlijk ook een best wel verlegen.
Maar ik vind het mooiiiiiiiiiiiiiii.
Ja m,n tic daar kan ik nu niet meer omheen. En Marjolein die wist dat ik het geweldig vind.
Nu vragen jullie je natuurlijk af wat is het??
Nou daar komt tie hoor.. Zitten jullie???????????????
Ik heb servies gekregen van Emma Brigewater, niet zo maar even een paar bordjes, neenee. Gewoon echt een compleet servies, precies in de kleuren die ik zo mooi vind. Groen en letters en herfstbladeren decor. Borden, schalen, ovenschalen, kannen, botervloot, gebaksbordjes, suikerpotten, mokken,diepebborden, kop en schotels.. Zo'n groot kado heb ik nog nooit gekregen..
Niet dat ik nog geen servies had,, ik heb diverse modelen van wedgewood tot engels blauwvan Victoria rood (maastrichts aardewerk), tot kerst servies van Wedgewood.. Tja ik kan er niks aan doen hoor. Als ik al die mooie schalen, bakjes, borden, kopjes ed zie dan krijg ik de kriebels.

Ik niet alleen hoor, Maar m,n man ook. Die wordt gek van m,n tic. De kasten puilen uit, Maar i heb nooit genoeg..Maar ik ben zo blij met dit prachtige kado..

Hier staat het samen met m,n wedgewood, gewoon mooi te wezen op tafel..
Een tic ja,, Maar er zijn ergere tic's toch???

Servies  m,n grootste zonde..

Over mij

Mijn foto
Vrouw 46 jr. Getrouwd, 22 jr. Moeder van een zoon 19 en een dochter 16. Ik ben soms wat gaotisch en heb de neiging tot lui zijn. Ik kan wel lekker koken en ben ook best creatief. Ik vind m,n jong volwassen kinderen heerlijk. De discussies die we hebben. De droge humor van m,n zoon. M,n dochter die zo heerlijk dramatisch kan doen. Ons gezin is altijd in beweging.. En ik geniet er van.