donderdag 18 november 2010

Insomnia

Tja daar zit ik dan..
Wederom kan ik niet slapen, De pijn en m,n volle hoofd houden me wakker. Al ga ik het zo wel weer proberen hoor, Ik heb al een spelletje gespeeld en wat gesurfd op het net, Ik kan natuurlijk ook m,n strijk gaan doen, HAHA maar nee daar heb ik nu echt geen zin in hoor.

In huis is het nog steeds rommelig, omdat ik met zoveel dingen tegelijk bezig ben. Zo ben ik bezig om te kijken of het loonend is om een eigen bedrijfje te starten. Met een webwinkel er bij.
Het lijkt me wel erg leuk. Ik heb nog zoveel brocante staan waar ik gewoon geen plek voor heb. Ik kan het natuurlijk ook gewoon op MP zetten maar een webwinkel heeft net iets meer denk ik.
Daarbij wil ik dan div leuke woonass gaan verkopen en eventueel eigen creaties van m,n knutsel projecten,,
De nieuwe baan die ik ga doen is voor 2 dagen in de week, Maar ik wil meer. Ik wil weer creatief bezig zijn met van alles en nog wat. Gewoon heerlijk druk zijn..
De web winkel lijkt me leuk en hopelijk kan het uitgroeien tot een echte winkel..
Ik hoor m,n dochter alweer douchen, Die moet op tijd naar school, Gister was ze vrij en dinsdag is ze thuis gebleven. Ik zal zo even wat afbak broodjes in de oven doen, Dat vind mevrouwtje wel lekker.
Ik wil vandaag ook brouwnies gaan maken. Lekker!!!! Ik heb nog een recept van m,n Amerikaanse vriendin.
Jammie die zijn zo goddelijk. Ik heb ze alleen nog nooit zelf gemaakt  altijd als ik bij haar kwam had ze wel wat voor me klaar staan, Inmiddels woond ze weer in de US en kan ik niet zo even op de koffie, Jammer..
We konden altijd zo lekker teuten..
De kachel vertoond geen kuren meer hij heeft het sinds z,n mistirieuse eigen leven, en de reset geen eigen leven meer gehad.. Heel fijn!!!
Zo broodjes liggen in de oven, ik heb er zelf ook maar even wat te drinken en te eten bij gepakt. Ik zit er aan te denken om ook maar te gaan douchen en maar aan die strijk te gaan. Pfff dilema's en keuze's maken....
Ik blijf het lastig vinden hoor.

Nou tot zo ver even..
Lieve groet
en toedeloetjes Inge

Over mij

Mijn foto
Vrouw 46 jr. Getrouwd, 22 jr. Moeder van een zoon 19 en een dochter 16. Ik ben soms wat gaotisch en heb de neiging tot lui zijn. Ik kan wel lekker koken en ben ook best creatief. Ik vind m,n jong volwassen kinderen heerlijk. De discussies die we hebben. De droge humor van m,n zoon. M,n dochter die zo heerlijk dramatisch kan doen. Ons gezin is altijd in beweging.. En ik geniet er van.