donderdag 18 november 2010

Insomnia

Tja daar zit ik dan..
Wederom kan ik niet slapen, De pijn en m,n volle hoofd houden me wakker. Al ga ik het zo wel weer proberen hoor, Ik heb al een spelletje gespeeld en wat gesurfd op het net, Ik kan natuurlijk ook m,n strijk gaan doen, HAHA maar nee daar heb ik nu echt geen zin in hoor.

In huis is het nog steeds rommelig, omdat ik met zoveel dingen tegelijk bezig ben. Zo ben ik bezig om te kijken of het loonend is om een eigen bedrijfje te starten. Met een webwinkel er bij.
Het lijkt me wel erg leuk. Ik heb nog zoveel brocante staan waar ik gewoon geen plek voor heb. Ik kan het natuurlijk ook gewoon op MP zetten maar een webwinkel heeft net iets meer denk ik.
Daarbij wil ik dan div leuke woonass gaan verkopen en eventueel eigen creaties van m,n knutsel projecten,,
De nieuwe baan die ik ga doen is voor 2 dagen in de week, Maar ik wil meer. Ik wil weer creatief bezig zijn met van alles en nog wat. Gewoon heerlijk druk zijn..
De web winkel lijkt me leuk en hopelijk kan het uitgroeien tot een echte winkel..
Ik hoor m,n dochter alweer douchen, Die moet op tijd naar school, Gister was ze vrij en dinsdag is ze thuis gebleven. Ik zal zo even wat afbak broodjes in de oven doen, Dat vind mevrouwtje wel lekker.
Ik wil vandaag ook brouwnies gaan maken. Lekker!!!! Ik heb nog een recept van m,n Amerikaanse vriendin.
Jammie die zijn zo goddelijk. Ik heb ze alleen nog nooit zelf gemaakt  altijd als ik bij haar kwam had ze wel wat voor me klaar staan, Inmiddels woond ze weer in de US en kan ik niet zo even op de koffie, Jammer..
We konden altijd zo lekker teuten..
De kachel vertoond geen kuren meer hij heeft het sinds z,n mistirieuse eigen leven, en de reset geen eigen leven meer gehad.. Heel fijn!!!
Zo broodjes liggen in de oven, ik heb er zelf ook maar even wat te drinken en te eten bij gepakt. Ik zit er aan te denken om ook maar te gaan douchen en maar aan die strijk te gaan. Pfff dilema's en keuze's maken....
Ik blijf het lastig vinden hoor.

Nou tot zo ver even..
Lieve groet
en toedeloetjes Inge

5 opmerkingen:

 1. Hoewel de drukte in je hoofd zorgt voor slapeloze nachten, zijn je plannen natuurlijk wel ontzettend leuk. Ben benieuwd wanneer je start met je eigen (web)winkeltje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wel spannend een eigen webwinkel... maar je moet wel uitrusten hoor belangrijke beslissingen neem je uitgerust!
  ik ben heel benieuwd of de strijk nu weg is... je weet toch wel dat niet alles gestreken hoeft te worden toch?
  ik streek vroeger alles tegenwoordig bijna nooit meer, heerlijk, je kan natuurlijk ook vragen of je man je strijkbout wil opruimen...geheid dat je hem dan niet meer vind.... die strijkbout bedoel ik dus he.
  groetjes
  Anita
  http://alle-mooie-dingen.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik herken dat wel, je hoofd zit barstensvol ideeen, dus slapen wordt niets.
  Maar zoals Anita hierboven ook al schreef.
  je moet eerst rustig zijn voordat je zulke beslissingen gaat nemen.
  En een webwinkel is super leuk, maar onderschat het niet.
  Er gaat vaak meer werk in zitten dan je denkt.

  Ik ben reuze benieuwd wat het gaat worden.
  Maar dat horen wij natuurlijk wel van je.

  Fijne dag toegewenst, Jantsje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja meid zo slaap je ook niet hoor! wel spannend al je plannen ,ik ben benieuwd of het gaat lukken ,maar dat horen we wel van je .En het zal best veel werk met zich mee brengen zo'n webwinkel ,maar ja jij lijkt me niet bepaald iemand die graag stil zit .Ik wens je een fijne dag.
  Liefs Elisabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 5. kom maar op met je vragen hoor... haha
  Nee is prima, wil je wat weten mail me dan maar even.
  Mijn mail adres staat in de sidebar.

  Jantsje

  BeantwoordenVerwijderen

Over mij

Mijn foto
Vrouw 46 jr. Getrouwd, 22 jr. Moeder van een zoon 19 en een dochter 16. Ik ben soms wat gaotisch en heb de neiging tot lui zijn. Ik kan wel lekker koken en ben ook best creatief. Ik vind m,n jong volwassen kinderen heerlijk. De discussies die we hebben. De droge humor van m,n zoon. M,n dochter die zo heerlijk dramatisch kan doen. Ons gezin is altijd in beweging.. En ik geniet er van.