woensdag 17 november 2010

Woensdag...

Heerlijk!!! ik voel me goed en loop lekker te rommelen in huis. Beetje opruimen een tegelijkertijd een beetje nieuwe hoekjes maken enzo. Tussen door even dit berichtje typen,, en dan weer verder met rommelen. Ik heb lekker runderlapen gekocht, die ga ik straks lekker aanbraden en dan gaar sudderen.. MMMM draadjes vlees dus. Verder heb ik goudreinetten gekocht voor verse appelmoes en ik heb ook spulletjes gehaald om cup cake's te bakken. M,n dochter is vandaag thuis, Er is bij haar de ziekte van Pfeiffer geconstateerd. Dus vandaag mocht/moest ze thuis blijven van mij. Ze regelmatig echt zo moe dat ze de hele dag kan slapen, en vandaag heeft ze dus zo,n dag. Morgen wil ze weer naar school. Want ja dat ga at gewoon door en ze vind het ook een erg leuke opleiding. Hier in huis is het rommelig, omdat ik met van alles tegelijk bezig ben.. Ik heb ook een giga strijk hangen maar daar heb ik zo,n hekel aan pff dus dat blijf ik uit stellen.. Niet slim maar jah.. wel begrijplijk volgens mij.
Jah jaah.. Ik sta ingeschreven bij YPP.
En zal gaan werken als demonstratie kok, in een supermarkt.. Het lijkt me echt leuk...
Waarschijnlijk zal het pas januari worden voor dat ik aan de slag kan, maar okay..
Ik ga nu de sudderlapjes doen stofzuigen en de strijk ligt ook nog te wachten..

Lieve groet Inge

Toedeloetjes

5 opmerkingen:

 1. je hebt het "druk"!
  vervelend voor je dochter wat zijn de symptomen van pfeiffer nog meer want moe ja volgens mij zijn alle pubers moe of moet ik zeggen lui... mijn dochter is ook altijd moe maar waar begint pfeiffer... ik zeg altijd op tijd naar bed....maar ze blijft moe zegt ze...
  ohh uit elkaar trek vlees (sudderlapjes) lekker!
  gefeliciteerd met je baan!
  groetjes
  Anita
  http://alle-mooie-dingen.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Inge
  Gefeliciteerd met je baan!!!
  Jammer voor je dochter want het kan zo lang duren voor ze zich weer wat beter voelt beterschap en sterkte gewenst!!
  Groetjes Truus

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lekker hoor zo'n rondrommel dag .Wat vervelend voor je Dochter en Pfeiffer kan blijkbaar heel lang duren .Dus je gaat demonstratie koken in de supermarkt ,lijkt me leuk!.Ik ben altijd een slechte klant want ik heb standaard pepermunt in mijn mond en dat is geen combi met eten haha .Succes in elk geval met je baan.
  Liefs Elisabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mijn strijk hangt ook nog steeds op me te wachten aan het droogrek, maar die blijft daar gewoon nog een dagje ... en leuk dat je met een nieuwe baan gaat starten!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ha eindelijk ook een berichtje van mij.Ik had van de week al eens gekeken maar nog geen berichtje achtergelaten. je blog ziet er supermooi uit en ik zal ook even bijgaan lezen van de week! ik heb ook een hekel aan strijken en verzamel ook tot t niet anders meer kan...morgen nog een kleine mand en dan is het wel were goed voor deze week. sudderlapjes heb ik nog nooit gemaakt maar ik wil t nog steeds eens maken...moet nog even uitzoeken hoe. Tot gauw1 groetjes van judith

  BeantwoordenVerwijderen

Over mij

Mijn foto
Vrouw 46 jr. Getrouwd, 22 jr. Moeder van een zoon 19 en een dochter 16. Ik ben soms wat gaotisch en heb de neiging tot lui zijn. Ik kan wel lekker koken en ben ook best creatief. Ik vind m,n jong volwassen kinderen heerlijk. De discussies die we hebben. De droge humor van m,n zoon. M,n dochter die zo heerlijk dramatisch kan doen. Ons gezin is altijd in beweging.. En ik geniet er van.