zondag 31 oktober 2010

M,n verjaardags partijtje

Gisteren was het dan zo ver. Ik heb m,n verjaardag met m,n vrienden bekenden en m,n schoon familie gevierd. Ik ben schandalig verwend met diverse mooie boeketen en lekkere flessen wijn. Envelopen  en een prachtig collier van m,n lieve vriendinnetje, hiervan asap de foto's hoor.
Zoals gewoonlijk bleef iedereen eten. Maar om wat meer voorbereidings tijd te hebben. Had ik de gasten vanaf 7 uur uitgenodigd. Ik had een buffet gemaakt met diverse salades hapjes en warme gerechten.
Ik mag dat zo graag doen he.. Heerlijk koken en mooie gerechten maken. We hadden dit jaar zo'n 26 gasten in de voeding, er moest dus lekker veel gemaakt worden, Nu kun je kiezen voor veel van het zelfde of wat minder en dan meer keuze. Nou dat is dus echt mijn ding. Het was heel erg gezellig. We hebben heerlijk gehapt gesapt en gesnackt. En we zijn tot in de late uurtjes door gegaan..
Hieronder heb ik wat foto's geplaatst en een collage van m,n verjaardags buffet.


Hier kan ik zo van genieten.
 Mooie gerechten,
Mooi fris tafel linnen.
Mooi servies
en bestek.


Heerlijke salades en vers fruit of zoete verleidingen als nagerecht


Deze foto's zijn zonder flits genomen


De foto's van m,n kado'tjes houden jullie te goed hoor!!
Voor nu toedeloetjes en fijne avond verders.
Lieve groet Inge


Posted by Picasa

Over mij

Mijn foto
Vrouw 46 jr. Getrouwd, 22 jr. Moeder van een zoon 19 en een dochter 16. Ik ben soms wat gaotisch en heb de neiging tot lui zijn. Ik kan wel lekker koken en ben ook best creatief. Ik vind m,n jong volwassen kinderen heerlijk. De discussies die we hebben. De droge humor van m,n zoon. M,n dochter die zo heerlijk dramatisch kan doen. Ons gezin is altijd in beweging.. En ik geniet er van.