donderdag 24 februari 2011

Voorjaars kriebels??

Zo nu en dan word ik gek van m,n eigen wanorde. Want wat je niet op de foto's ziet (die ik af en toe plaats)
Is mijn rommelige huis. Ik heb zoveel spulletjes en vind alles mooi. En ik kan nooit kiezen wat ik neer wil zetten dusss staat bij mij vaan alles uitgestald. Maar als ik dan de mooie rustige huiskamers. Mooi alles op kleur bij elkaar gezocht en keurig gestyld. Zo kan ik ook zo genieten van zo'n mooi wit interieur. Vooral de oude witte meubels vind ik prachtig.. ik heb er aan gedacht om m'n huis in die style te veranderen. maar ik denk niet dat het bij me past. Pff dus vraag ik me af.
Heb ik wel een eigen style? iets wat bij mij past?
Ik vind zoveel stylen mooi.. Zo hou ik van een tuin vol bloemen, Maar een tuin met alleen groen en veel buxusjes vind ik ook prachtig. Een interieur met engelse meubels en bloemetjes behang vind ik ok zo lief. Maar de landelijke stijl met weinig accessoires vind ik ook prachtig.
En zo kom ik dus weer op het punt!! ik wil m,n kamer veranderen. Maar wat wil ik dan???
En omdat ik eigenlijk noit kan kiezen,, laat ik m,n lentekriebels dus vaak maar gaan. En echt het gaat vanzelf over.
Voor nu toedeloetjes en lieve groet Inge

Over mij

Mijn foto
Vrouw 46 jr. Getrouwd, 22 jr. Moeder van een zoon 19 en een dochter 16. Ik ben soms wat gaotisch en heb de neiging tot lui zijn. Ik kan wel lekker koken en ben ook best creatief. Ik vind m,n jong volwassen kinderen heerlijk. De discussies die we hebben. De droge humor van m,n zoon. M,n dochter die zo heerlijk dramatisch kan doen. Ons gezin is altijd in beweging.. En ik geniet er van.