maandag 4 oktober 2010

Blehh maandag nergens zin in..

Eigenlijk moet ik vandaag zoveel van mezelf. Maar heb nergens zin in,, Vanmorgen vroeg bij de huisarts geweest. Omdat ik maar moe blijf.. Soms gaat het wel redelijk maar na een week stort ik weer in.. En na een druk weekend'' T'ja wat had ik verwacht van mezelf?? Dus hang en zit ik en tussen door een wasje ophangen wat was vouwen. De strijk laat ik maar voor wat het is..Met twee zere armen begin je niet zo heel veel he...!!
 Zal ik ooit nog weer m'n normale zelf weer worden??
Afgelopen vrijdag bij de chirurg geweest. De breuk in m,n arm is redelijk goed genezen, maar de pijn is gebleven..  Nu heb ik een afspraak staan voor de pijnpoli wat ik me daar bij voor moet stellen weet ik niet.. HIHI ondanks dat ik zelf in het ziekenhuis werk. De chirug had het over een zenuw blokade aanleggen.. Geen idee wat dat is.. Maar als dan de pijn weg is.. Dan ga ik er voor. Na 2 jr ben ik er wel klaar mee.
En dan... Hopen dat ik m,n energie weer terug krijg.. Nou jah en als ik dan ook nog weer gewoon niet meer 100% arbeids ongeschikt ben dan hoop ik weer aan het werk te gaan..
Maar tot die tijd.. vermaak ik me met m,n interieur en een beetje freubelen dingen die ik wel kan. Zo heb ik vrijdag tijdens het stofzuigen, de styling op m,n kleine tafeltje wat veranderd..

De grote gietijzeren vaas van buiten naar binnen gehaald.
En hem een plekje op het tafeltje gegeven. De spiegel komt uit de hal en heb ik met
schoenpoets wat donkerder/zwarter gemaakt.
Het kastje wat daar hing heb ik een ander plekje gegeven.

Stapeltje oude bijbeltjes en boekjes erbij. En aan de andere kant 2 mooie lichtjes die ik van en
lief vriendinnetje gekregen heb
Nu wil ik nog 2 zwarte of bruine kaarsen op die grote kandelaren
(die ik ook al 100jr heb maar nog steeds leuk vind)
En dan is het plaatje voor mij af..
Het mandje met antiek was goed vind ik nog steeds leuk er onder..

In de vensterbank nog wat kranzen gestapeld en klaar is Kees...
euh Inge dus.
Over mij

Mijn foto
Vrouw 46 jr. Getrouwd, 22 jr. Moeder van een zoon 19 en een dochter 16. Ik ben soms wat gaotisch en heb de neiging tot lui zijn. Ik kan wel lekker koken en ben ook best creatief. Ik vind m,n jong volwassen kinderen heerlijk. De discussies die we hebben. De droge humor van m,n zoon. M,n dochter die zo heerlijk dramatisch kan doen. Ons gezin is altijd in beweging.. En ik geniet er van.