zondag 26 september 2010

Oude foto's en met mooie herinneringen

Jaren terug ben ik eens een reisje mee geweest met m, hubbie naar LA.
Hotel vlakbij LAX het vliegveld

M,n mannetje kwam daar dus regelmatig voor z'n werk, niet altijd in zulke mooie hotels als deze maar vaak wel met voldoende faciliteiten om je te vermaken. maar dit reisje was toch wel een waar ik me ook wel vermaken kon. Dus ik ging mee.
Ons hotelletje

Het was de eerste keer dat ik zonder de kinderen weg ging, Dus het afscheid was best moeilijk. Maar eenmaal op pad en wetende dat ze goed achter bleven maakte het wat gemakkelijker.
Ik heb echt een leuke week gehad, helaas had m,n man niet zo heel veel vrije tijd dus ik vele uurtjes door gebracht in en bij de spa.. MMM erg vervelend hoor....
Ik vermaakte me wel met een boek bij onze prive spa(dat is een soort bubbelbad)

Sávonds trokken we eropuit en na de meeting hadden we nog 3 dagen voor onszelf, Hebben gedaan wat we konden We zijn in Hollywood geweest en kwamen dus terecht op de premiere van Bathman begins terecht En daar heb ik Tom Cruise ontmoet, We hebben gewinkeld op Rodeo drive en zijn in Beverly Hills en  naar Santa Barbera geweest.  Het was niet mijn eerste keer in America maar het is zo'n leuk land en k vind de meeste americanen ook echt leuke mensen..
Ooit hoop ik nog eens een vakantie door te brengen daar.. Heerlijk dan wil ik trekken met een camper.
Ach wie weet komt het er nog eens van,,
Rodeo Drive
In Hollywood
 
Niet zo'n scherpe foto, Maar wel de enige echte..

The Black Barn: GIVE AWAY # GIVE AWAY # GIVE AWAY

The Black Barn: GIVE AWAY # GIVE AWAY # GIVE AWAY

Over mij

Mijn foto
Vrouw 46 jr. Getrouwd, 22 jr. Moeder van een zoon 19 en een dochter 16. Ik ben soms wat gaotisch en heb de neiging tot lui zijn. Ik kan wel lekker koken en ben ook best creatief. Ik vind m,n jong volwassen kinderen heerlijk. De discussies die we hebben. De droge humor van m,n zoon. M,n dochter die zo heerlijk dramatisch kan doen. Ons gezin is altijd in beweging.. En ik geniet er van.