vrijdag 21 januari 2011

Een snurkende man en een lichtslapende vrouw

Ja zo is het momentheel,, Man lief ligt heerlijk in dromenland en vrouw lief hangd vermoeid op de bank en typt een blog. Sinds een dag of wat ben ik aan het minderen met slaapmedicatie. Omdat ik het idee had dat er regelmatig  zo,n zwaar hoofd van had.  Maar dit is dus het gevolg, Nu heb ik al een spelletje gedaan en m,n zelf verbeterd en ik sta ook nog eens boven aan (wat de punten betreft),, Haha. Maar liever had ik toch gewoon geslapen hoor. Ik heb nog steeds een hoofd vol ideeën. En ik wil morgen even naar de groothandel mits die open is. Jah is open, maar van 7 tot 10 uur en ik weet eigenlijk niet of ik dan nog slaap. Ik wilde wat dingen doen ter voorbereiding van de workshops die ik wil gaan geven, Maar het loopt nog niet erg storm hoor. Maar goed er staat geen foto bij van wat we gaan maken dus dat eerst naar eens in orde maken denk ik.
We hebben al de vakantie geboekt, wat een heerlijk vooruitzicht. We gaan weer naar kreta,, Mm ik zie mezelf al weer liggen hoor in de zee op het strand van Elafonissi.
Het is daar zo mooi
Het water is er prachtig azuurblauw, de tempratuur is zo lekker en de zee is er zo rustig,, Je kunt er heerlijk met je luchtbedje drijven..

Hier wat foto's om een idee te krijgen waar ik het over heb,, Hier heb ik weer zin aan..
Ik zie net dat het al zo'n 20 over zes is.. ik zit al van af 3 uur beneden, Ik ga me maar even aan kleden en dan rij ik richting groothandel. Om daarna gewoon weer m,n bedje in te duiken.. Das toch een goed idee???

Dus ik ga me even douchen en aankleden en dan richting Schagen..

Ik ben helemaal blij met m,n goede oplossing haha
Fijne dag allemaal he en toedeloetjes.
Lieve gr Inge


Over mij

Mijn foto
Vrouw 46 jr. Getrouwd, 22 jr. Moeder van een zoon 19 en een dochter 16. Ik ben soms wat gaotisch en heb de neiging tot lui zijn. Ik kan wel lekker koken en ben ook best creatief. Ik vind m,n jong volwassen kinderen heerlijk. De discussies die we hebben. De droge humor van m,n zoon. M,n dochter die zo heerlijk dramatisch kan doen. Ons gezin is altijd in beweging.. En ik geniet er van.