dinsdag 29 maart 2011

Ik ben druk

Zo eindelijk weer een berichtje van mijn kant, Ik ben de laatste dagen weinig te vinden geweest in blogland.
Ik ben druk achter de naaimachine enzo. 17 april ga ik m,n eerste fair doen van dit jaar
http://www.springfairjulianadorp.nl/ . Het is een leuke landelijke fair met een grote diversiteit aan kraampjes en activiteiten.

Zoals sommige van jullie misschien weten heb ik een eigen webwinkeltje Gewoon Tijdloos
http://www.gewoon-tijdloos.nl/
En voor op de fair wil ik wat leuke hebbe dingetjes maken. Kussens, mooie badhandoeken en washandjes, zeephoesjes en zakjes. Nou jah gewoon van die leuke dingetjes.
Ik was dit al zo lang van plan en heb de benodigde materialen al heel lang in huis. Het ontbrak me aan fut  energie en inspiratie. Maar ik zit er nu helemaal in hoor. Drie kussen 6 badhandoeken 6 washanden 6 gastenboekjes 2 zephoesjes en 10 kado/zeepzakjes heb ik inmiddels klaar liggen.
Ik wil nog een paar leuke kranzen gaan maken. Komt vast helemaal goed. Maar jah ik heb weinig tijd voor andere dingen nu..
Ik moet alle spulletjes(brocante en woonaccessoires) inpakken en prijzen en noteren. Natuurlijk wil ik van te voren nog even naar de groothandel om wat andere leuke spulletjes in te slaan. En ik wil nog wat violen en primula.s halen..Dat staat zo leuk op de kraam. Nou jah nog genoeg te doen dus. En dan ook nog 3 dagen op cursus met de ondernemingsraad.
Maar het komt vast helemaal goed hoor.. Ik heb er in elk geval zin in.

Voor nu toedeloetjes en fijne avond.
Lieve groetjes Inge

Over mij

Mijn foto
Vrouw 46 jr. Getrouwd, 22 jr. Moeder van een zoon 19 en een dochter 16. Ik ben soms wat gaotisch en heb de neiging tot lui zijn. Ik kan wel lekker koken en ben ook best creatief. Ik vind m,n jong volwassen kinderen heerlijk. De discussies die we hebben. De droge humor van m,n zoon. M,n dochter die zo heerlijk dramatisch kan doen. Ons gezin is altijd in beweging.. En ik geniet er van.