woensdag 20 oktober 2010

Nooit te oud om te leren

Ja ik heb het foto shoppen ondekt,, Wat is dat leuk zeg!!.
Colage's maken. En kleuren bij werken.. Ik gebruik picasa.. Ik had al div programa's geprobeerd maar als leek kwam ik daar niet uit hoor. Ook niet om het geinstalleerd te krijgen..
Mijn broer was hier maandag en die heeft picasa 3 op m,n laptoppie gezet..
 Helemaal super..
Deze collage is voor m,n aller liefste vriendinnetje.
Ik heb ook het scrappen ontdekt. Heerlijk een beetje plakken en knippen aal de grote tafel in de kamer. Muziekje aan koppie thee dr bij.. Ben zo blij dat ik destijd de kleuterschool heb afgemaakt. Nu kan ik mooi alle technieken gebruiken die ik daar geleerd heb, HIHI nee hoor.. Dit is veelste moeilik voor kleutertjes heb ik inmiddels al begrepen.
Mijn liefste vriendinnetje heeft gister een veulen gekocht op de paardenmarkt in zuidlaren.
Zo leuk ... Het is een Bels (Belgisch trekpaard) Ze heeft al een volwasse merrie lopen en nu dus een veulen.
Ik ga straks even op "kraambezoek" zakje winterpeentjes mee..


Kijk eens wat een beauty,, Ze heet Mina.

Ik heb ook en collage gemaakt van m,n eigen spulletjes die ik heb.

Ik ga me nu maar eens douchen en aankleden al is het weer wel geschikt om de hele dag in pyjama door te brengen en me met een lekker boek op de bank te nestelen..
Toedeloet'jes tot snel weer.. Over mij

Mijn foto
Vrouw 46 jr. Getrouwd, 22 jr. Moeder van een zoon 19 en een dochter 16. Ik ben soms wat gaotisch en heb de neiging tot lui zijn. Ik kan wel lekker koken en ben ook best creatief. Ik vind m,n jong volwassen kinderen heerlijk. De discussies die we hebben. De droge humor van m,n zoon. M,n dochter die zo heerlijk dramatisch kan doen. Ons gezin is altijd in beweging.. En ik geniet er van.