maandag 20 september 2010

Kado'tje.....

Het is heel erg.. Maar ik heb een tic,, Niet zo,n kleintje ook hoor, maar een hele grote.. En nu heb ik een kado'tje gekregen, een kado'tje?? zeg maar gerust KADO.
Daar waar ik stage loop. Daar was ik verliefd geworden, Ja t.heeft alles te maken met m,n tic..
Ik ben er zo blij mee, maar eigenlijk ook een best wel verlegen.
Maar ik vind het mooiiiiiiiiiiiiiii.
Ja m,n tic daar kan ik nu niet meer omheen. En Marjolein die wist dat ik het geweldig vind.
Nu vragen jullie je natuurlijk af wat is het??
Nou daar komt tie hoor.. Zitten jullie???????????????
Ik heb servies gekregen van Emma Brigewater, niet zo maar even een paar bordjes, neenee. Gewoon echt een compleet servies, precies in de kleuren die ik zo mooi vind. Groen en letters en herfstbladeren decor. Borden, schalen, ovenschalen, kannen, botervloot, gebaksbordjes, suikerpotten, mokken,diepebborden, kop en schotels.. Zo'n groot kado heb ik nog nooit gekregen..
Niet dat ik nog geen servies had,, ik heb diverse modelen van wedgewood tot engels blauwvan Victoria rood (maastrichts aardewerk), tot kerst servies van Wedgewood.. Tja ik kan er niks aan doen hoor. Als ik al die mooie schalen, bakjes, borden, kopjes ed zie dan krijg ik de kriebels.

Ik niet alleen hoor, Maar m,n man ook. Die wordt gek van m,n tic. De kasten puilen uit, Maar i heb nooit genoeg..Maar ik ben zo blij met dit prachtige kado..

Hier staat het samen met m,n wedgewood, gewoon mooi te wezen op tafel..
Een tic ja,, Maar er zijn ergere tic's toch???

Servies  m,n grootste zonde..

7 opmerkingen:

 1. leuk kado,fijn om iemend te ontmoeten die ook van serviezen houdt. Ik heb verschillende borden,schalen terrines enz enz in de kleur wit, wit/zwart en wit/blauw. alles combineer ik met elkaar en alles wordt gebruikt. Mijn man zegt altijd er als er honder man komt heb je voor iedereen een bord. Elke dag eten we wel van een ander bord. een leuk gedekte tafel maakt het nog gezelliger om samen te eten. groetjes hermina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. oh wat een leuk servies! Ik sla groen uit! Liefs Es

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit is wel een hele leuke tic, toch! Emma Bridgewater staat bij ons ook op tafel, naast BLOND ;D
  Leuk dat je meedoet met mijn giveaway. Ik heb de Inge-briefjes in de grote schaal gedaan, fingers crossed!
  Een gezellige zaterdag en zondag. De zon is er al...
  De foto in je sidebar van de herfstboom, weiland en zon erbij, is PRACHTIG! xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nou, dat is inderdaad een fantastisch cadeau, maar je hebt het waarschijnlijk op en top verdiend door je inzet!
  Met jou zijn velen helemaal bezeten van serviezen. Misschien is het leuk om eens met de trein ;-)) ha ha! naar Leeuwarden te gaan naar het museum Princessehof? Helaas heb ik daar niet alleen Pretty Dutch gemist, maar ook Scherven en Geluk, een tentoonstellilng over bruidsserviezen.
  Mijn laatste verhaaltje gaat ook over serviezen op mijn blog.
  Ik zou iedere dag wel een ander servies op tafel willen zetten, en heb dan ook hele leuke mix and match serviesonderdelen.
  Fijne dag!
  Jacoba

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ha Inge,
  Wow wat een kado daar kun je mee voor de dag komen hoor!! super leuk ik ga je volgen trouwens! Ik was nog niet bij je geweest volgens mij!!
  zeg even over de schotse ruit ja dat heb ik gekocht in een stoffenwinkel in enschede, gewoon van de rol.
  en ik moet je eerlijk bekennen dat ik deze kleurencombie nog niet eerder heb gezien hoor want ik ben al jaren verliefd op schotse blokken. Dus tja ik weet niet waar je woont en of het ver is? het is geen katoen hoor maar wel heel glad materiaal en dat moet hier ook wel inverband met mijn eigenwijze hond 3 x die af en toe op de stoelen springt! nou ben je weer wat wijzer en misschien dat ik wat voor je kan betekenen dan moet je het maar zeggen hoor! en anders kom je gezellig bij mij op de koffie hihi
  fijne dag
  Yolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Inge
  Bedankt voor je reactie bij mij ,er komen nog wel meer gedichten en die zijn zeker niet erg vrolijk ,maar ik bewaar ze toch maar .Mijn andere blog is wat gezelliger gelukkig .Ik kijk mijn ogen uit hier,wat een prachtig servies allemaal .En dat kado dat is niet mis hoor !! Ik ben ook gek op leuk servies ,jammer genoeg heb ik niet heel veel ruimte dus moet ik wat voorzichtig zijn met wat ik koop .ik ga je zeker volgen op je mooie blog.
  Groetjes Elisabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 7. mooi servies!
  Ik heb een cadeau tip.
  Enkele leuke Emailleschilden gevonden op www.ramsign.nl
  vond ze wel leuk alse tip om als cadeau te geven. Zoals ik heb laatst voor mijn zus, d'r nieuwe huis gegeven. Wat denk je zelf?

  BeantwoordenVerwijderen

Over mij

Mijn foto
Vrouw 46 jr. Getrouwd, 22 jr. Moeder van een zoon 19 en een dochter 16. Ik ben soms wat gaotisch en heb de neiging tot lui zijn. Ik kan wel lekker koken en ben ook best creatief. Ik vind m,n jong volwassen kinderen heerlijk. De discussies die we hebben. De droge humor van m,n zoon. M,n dochter die zo heerlijk dramatisch kan doen. Ons gezin is altijd in beweging.. En ik geniet er van.