woensdag 27 oktober 2010

Dagje dappermarkt

Jullie hebben nog m,n verhaal van afgelopen maandag te goed.
Het was dus een heerlijk dag de zon scheen en de tempratuur was prima.
Samen met m,n vriendin haar dochters en onze dochter zijn we rond een uur of half 11 in de auto gestapt. De stemming zat er goed in.. M,n vriendin werkt in het tropen museum dus... dat is heel handig met parkeren.
En vandaar uit is het een klein stukje lopen naar de markt.
De eerste schoenen winkel daar hadden we leuke laarzen gezien, Maar we hadden ons voorgenomen om eerst te kijken en dan pas te kopen.. Nou dat is ook helemaal gelukt. Tot op de laatste contante euro heb ik uit gegeven(op de markt e als je echt gaat shoppen vind ik contant veel handiger en veiliger"op is gewoon op)
We zijn goed geslaagd mevrouw heeft een nieuwe winterjas nieuwe laarzen 2 broeken 1 legging 3 jurkjes 1 trui en 3 vestjes een tas  2 kettingen oorbellen en een nieuwe mascara, En allemaal even leuk vind ik..
Hier onder enkele foto's van de aankopen.

Hierboven 2 foto's met detials van haar nieuwe jas

De tas.

Het rose jurkje

Heeft een taille met allemaal stras steentjes


Dit zwarte jurkje is zoo schatig vind ik.
Tís helemaal van kant.Hier boven een jurkje en een vestje
Ook weer met stras steentjes.

De rose jurk nog een keer..

De lekkere warme trui.

En de laarzen van mevrouw.

Ook de dochters van m,n vriendin zijn goed geslaagd, Voor mezelf heb ik helemaal niets gekocht. Nee hoor das niet erg, Want passen vind ik een ramp met m,n arm.. aan en uit kleden doet behoorlijk veel pijn.
En als ik voor mezelf ga, dan ga ik het liefst alleen. Daarbij komt dat ik van mezelf even niks mag kopen.. Ik moet eerst afvallen.. Dus vandaar niets voor me zelf..
Maar vanaf 1 jan 2011 krijgt onze dochter dus kleedgeld.. Dus nog even flink in de kleren gezet en dan mag ze het straks zelf bij gaan houden..
Om een uur of 4 reden we richting huis. Opeens wees een moto rijder richting onze auto..
Geen idee...wat er aan de hand was,, Maar toch maar even gestopt op de vlucht strook na een kleine inspectie. Ontdekte we dat de auto iets lekte..
Dus de ANWB gebeld "was voor mij de eerste keer dat ik het mee maakte pech onderweg te hebben.
Na ongeveer 20 min was er een grote auto (ambulance) en daar werd de auto van m,n vriendin op getakkeld.
De meiden waren door een vriend mee genomen die bij toeval langs reed en ons zag staan van af de andere kant vd weg en dus even belde of wij dat idd waren.
Maar wat een herrie joh zo langs de weg..Nadat we waren weg gesleept richting benzine pomp kwam er een andere wegenwachter en die heeft de auto gerepareerd. Zo konden we dus na ruim een uur weer verder richting huis. Waar de dames de frietpan hadden aangezet. Want van koken kwam niets meer.
We hebben heerlijk met z,n alle gegeten..
En na een kop koffie zijn m,n vriendin en dochters huis waards gegeaan en heb ik al heel snel m,n bedje opgezocht,, IK was bek af...
Maar al met al.. Kijk ik terug op een hele leuke dag met m,n allerliefste vriendinnetje en onze dochters.

3 opmerkingen:

 1. Leuke aankopen, daar zal ze de komende tijd veel plezier van hebben! Tja..die meiden hebben nog figuurtjes voor zo'n mooi rose jurkje.. Zal haar vast mooi staan.
  En ach als moeder kan je dan ook blij zijn als je dochter helemaal happy is met haar nieuwe aanwinsten. Volgende keer mag jij weer ;-)
  Groetjes Karin (Mooi)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt allemaal heel gezellig ,en mooie aankopen hoor.Wel vervelend het probleem met de auto ,maar dat werd gelukkig ook redelijk snel opgelost.
  Groetjes Elisabeth

  BeantwoordenVerwijderen

Over mij

Mijn foto
Vrouw 46 jr. Getrouwd, 22 jr. Moeder van een zoon 19 en een dochter 16. Ik ben soms wat gaotisch en heb de neiging tot lui zijn. Ik kan wel lekker koken en ben ook best creatief. Ik vind m,n jong volwassen kinderen heerlijk. De discussies die we hebben. De droge humor van m,n zoon. M,n dochter die zo heerlijk dramatisch kan doen. Ons gezin is altijd in beweging.. En ik geniet er van.