zondag 29 augustus 2010

Een nieuwe blogger in blogland

Hallo allemaal.
Ja ook ik heb besloten om een blog bij te gaan houden, niet dat er nu zoveel gebeurd hoor in mijn leven.
Maar ach ik vind blogs van anderen vaak wel heel leuk om te lezen. Dus heb ik de sprong ook maar genomen.
Ik heb voorals nog geen idee hoe dit allemaal in z,n werk gaat maar daar komen we vanzelf wel achter "toch?"
Ik zal mezelf eens voorstellen, dat is natuurlijk wel zo netjes.
Ik ben Inge, een vrouw van 46 jaar getrouwd met Arie en moeder van 2 kinderen een zoon van 19 en een dochter van 16. Wij wonen in het noorden van nederland.
Ik heb eigenlijk best veel hobby's maar altijd te weinig tijd.
Een van mijn hobby's is lekker rommelen in huis.
En een grote passie van me is antiek/brocante. Ik heb heb hele grote zwak voor antiek zilver. Tafelzilver en pafumflesjes met zilveren doppen.. Daar kan ik echt m,n laatse centjes aan uit geven, héél erg maar wel waar. Antiek linnengoed daar kan ik ook zo van genieten. Maar ook van die mooie oude bruine meubels die glimmen van de boenwas.
Tot zover even.
Ik ga eens kijken of het me lukt om dit geplaast te krijgen.
Lieve groetjes allemaal.

4 opmerkingen:

 1. Hee Inge,wat leuk dat je een blog bent begonnen! Het ziet er in ieder geval al veelbelovend uit! Liefs, Es

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hey inge leuk dat je aan het bloggen ben, ik wilde je volgen maar de pagina van het "volgen"doet het niet misschien dat het aan jou instelling ligt ik weet het niet maar ik kom vaker bij je langs.

  Fijne avond
  Kus Caby

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Inge, wat ziet het er erg mooi en doed uit, ik heb met genot rond gekeken op je site. ik kom er zeker vaker op kijken. liefs Sija

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Inge, wat leuk dat jij afgelopen week ook een blog begonnen bent... ikke nl. ook! Heb net geprobeerd om mezelf aan te melden als volger, maar ook mij lukt het niet. Blijkbaar is dat bij mijn blog ook een probleem, dus we blijven maar proberen hè :-) Groetjes Judith (Juth)

  BeantwoordenVerwijderen

Over mij

Mijn foto
Vrouw 46 jr. Getrouwd, 22 jr. Moeder van een zoon 19 en een dochter 16. Ik ben soms wat gaotisch en heb de neiging tot lui zijn. Ik kan wel lekker koken en ben ook best creatief. Ik vind m,n jong volwassen kinderen heerlijk. De discussies die we hebben. De droge humor van m,n zoon. M,n dochter die zo heerlijk dramatisch kan doen. Ons gezin is altijd in beweging.. En ik geniet er van.