maandag 30 augustus 2010

Pff Maandag..

Na een stormachtige nacht hier in het noorden ben ik dan toch m,n bedje uit. Na een hele lange vakantie van m,n dochter, is het nu toch echt haar laatste vakantiedag. Morgen begint ze met een MBO opleiding Communicatie en Marketing. Spannend een nieuwe school, nieuwe mensen, nieuwe omgeving.. Pff ik weet het nog zo goed van mezelf. Hoe onzeker ik was en dat ik het eng vond. Ik weet het....Het komt allemaal wel goed,,, maar toch!! Ze blijft toch m,n kleine meisje. De oudste, m,n zoon is alweer een tijdje aan het werk. Na z,n stage van een half jaar is hij geslaagt voor z'n MBO netwerkbeheer.  Hij is nu een half jaartje aan het werk bij het bedrijf waar hij stage liep. En in januari start er een specialisatie opleiding die hij graag wil doen. Dus hij is nu even student af.

Ik heb net weer wat gerommeld in huis, ach ja daarbij natuurlijk ook de stofzuiger gebruikt.
De grote vraag "wat eten we vandaag heb ik nog niet beantwoord. Gewoon omdat ik het niet weet.
Ik hou van pasta en rijst. m,n zoon is een echte aardappelman en m,n dochter, mm ja die eet het liefst lieverkoekkies.
We zullen eens kijken wat de pot schaft vandaag..

De dagen worden langzaam weer korter, Gezellig de lichtjes weer aan, Eigenlijk ook wel jammer dat daarbij de tempraturen ook veranderen. Ik hou niet van kou!!!  Ik vind het heerlijk om s'avonds buiten te zitten met een sapje een wijntje of gewoon een watertje..

2 opmerkingen:

  1. Inge welkom hier . Leuk je blog.
    Bloggen is heel leuk om te doen. Beetje van alles met andere delen. Af en toe een give away. Zo leuk . Zal ik een linkje op mijn blog over jou blog zetten? Komen er vast meer mensen kijken. Wil je volgen maar lukt niet .........

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hee lieve inge, heerlijk om ook ff op je blog te lezen, ga je volgen hoor, warme groet uit malaga xx

    BeantwoordenVerwijderen

Over mij

Mijn foto
Vrouw 46 jr. Getrouwd, 22 jr. Moeder van een zoon 19 en een dochter 16. Ik ben soms wat gaotisch en heb de neiging tot lui zijn. Ik kan wel lekker koken en ben ook best creatief. Ik vind m,n jong volwassen kinderen heerlijk. De discussies die we hebben. De droge humor van m,n zoon. M,n dochter die zo heerlijk dramatisch kan doen. Ons gezin is altijd in beweging.. En ik geniet er van.