dinsdag 31 augustus 2010

Dinsdag or dag..

Ja ik zit dus in de ondernemingsraad van het WFG, Al wel 4 jr.. Voor mijn gevoel nog steeds niet echt lang, Natuurlijk is 4 jr best lang, maar door de blessure aan m,n arm(daar vertel ik nog wel eens over) ben ik lange tijd niet mobiel geweest en 3x geoppereerd in die 2 jaar, Dus al met al reden genoeg om even op non actief te zijn geweest. maar nu ben ik dr wéér. Er speelt van alles in z,n groot bedrijf als een ziekenhuis. Veel mensen vinden de benaming "bedrijf "niet bij een ziekehuis passen. Maar ja. weet je niets is voor niets, Er moet oók in de zorg gewoon geld verdiend worden om de boel draaiende te houden. Maar goed ik 'dwaal af .Ik was dus een tijdje afwezig.. Ook toen er opnieuw verkiezingen waren, ik wilde nog wel een periode van 3 jaar meemaken, want er viel nog genoeg te leren. Maar je kent het gezegde "uit het oog uit het hart"nou idd zo werkt dat dus echt!!.. Helaas had ik niet voldoende stemmen om een gekozen lid vd ondernemingsraad te blijven"dus ik werd toegevoegd lid" Het maakt op zich niet uit niemand van m,n or-collega's keek anders naar me..Maar toch he!! Het zat mij dus niet echt lekker. Altijd op de notulle's stond achter míjn naam (toegevoegd lid).
Maar vandaag is daar iets in veranderd.. Ik ben weer lid van de or,, jaja m,n liefste en oudste collega vd ondernemingsraad gaat ons verlaten(druk met andere werkzaamheden) 


Dus ik neem haar plekje over.. JOEHOE!!! Ik blij. Maar ook een beetje bedrukt en verdrietig,, Ik ga haar missen!!
Maar..Ik ben géén toegevoed lid meer!!!
Ja en mijn plekje??? is ook al weer opgevuld. T,ja zo gaat dat dus...
Op gestaan, plaatsje vergaan,

1 opmerking:

  1. Hi Inge volgens mij heb jij aardig wat toegevoegde waarde... Hihi Gelukt ik kan je volgen. Koekeloer je ook een keertje bij mij??
    Liefs Leni

    BeantwoordenVerwijderen

Over mij

Mijn foto
Vrouw 46 jr. Getrouwd, 22 jr. Moeder van een zoon 19 en een dochter 16. Ik ben soms wat gaotisch en heb de neiging tot lui zijn. Ik kan wel lekker koken en ben ook best creatief. Ik vind m,n jong volwassen kinderen heerlijk. De discussies die we hebben. De droge humor van m,n zoon. M,n dochter die zo heerlijk dramatisch kan doen. Ons gezin is altijd in beweging.. En ik geniet er van.