woensdag 1 september 2010

Vriendschap

Vandaag liepen m,n vriendin en ik in het bos en deelde onze gevoelens. We spraken over liefde. trouw, pijn, ontrouw, verdriet, loslaten en jah ook vriendschap.
Geen luchtige discussie dus. Maar een gesprek van 2 vrouwen die veel om elkaar geven...Twee vrouwen die vriendinnen zijn.
Vriendschap is mooi.
Vriendschap is samen delen, geven en ontvangen, , Maar veel meer is vriendschap houden van en loyaal zijn naar elkaar.Vriendinnen heb je in vele soorten en maten zo heb je de zogenoemde koffie-vriendinnen, de sport-vriendin of bv een knutsel-vriendin, Mijn vriendin en ik zijn soulmates en houden van elkaar. Mijn vriendin ben ik en zij is mij. Haar geluk, is mijn geluk. Haar zorgen, zijn mijn zorgen. Haar verdriet en pijn zijn ook de mijne. Mijn vriendin is dé zus die ik niet heb. Wij drinken koffie, gaan samen shoppen en ja soms hebben we het wel eens over samen sporten, we claimen elkaar nooit...Zonder het uit te spreken weten we van elkaar, dat we er altijd zijn voor de ander, wij vertrouwen elkaar blindelings.
Ik zal nooit in woorden duidelijk kunnen maken hoeveel ze voor mij betekend.

Waar het eigenlijk omdraait en wat ik eigenlijk zeggen wil. Is dat het helemaal niet uit maakt wat voor vriendin iemand is..
Als vriendinnen onder elkaar weten we allemaal dat er 1 ongeschreven regel is in de vriendschap.
En als vrouw weten we allemaal welke dat is..........
Vriendinnen die die regel niet hoog hebben staan, zijn in mijn ogen de titel vriendin niet waard!


3 opmerkingen:

 1. Hoihoi, je hebt er weer een volger bij:)
  Ik kwam viavia op je splinternieuwe blog en ik vind je schrijfstijl lekker enthousiast, dus je zult me vaker even zien binnenwippen.
  Veel blogplezier!
  Groeten, Corine(THUIS)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ook ik ga je volgen Inge, je blog ziet er heel mooi uit,
  lieve groet, Sonja

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat heb je dat mooi omschreven! ik ga je zeker volgen, wat een mooie foto van het strand en de schelpen, prachtig. Kom nog terug om alle andere dingen te lezen en de foto's te bewonderen. fijn weekend Marjo

  BeantwoordenVerwijderen

Over mij

Mijn foto
Vrouw 46 jr. Getrouwd, 22 jr. Moeder van een zoon 19 en een dochter 16. Ik ben soms wat gaotisch en heb de neiging tot lui zijn. Ik kan wel lekker koken en ben ook best creatief. Ik vind m,n jong volwassen kinderen heerlijk. De discussies die we hebben. De droge humor van m,n zoon. M,n dochter die zo heerlijk dramatisch kan doen. Ons gezin is altijd in beweging.. En ik geniet er van.