woensdag 15 september 2010

Lekker rommelen..

Een van de dingen die ik het liefst doe is lekker rommelen in huis. Hier een potje verzetten daar een vaasje. Tussen door wat stoffen dweilen en m,n zilver opwrijven. Eigenlijk ben ik best snel te vreden denk ik dan.
Als m,n kamer een nieuwe look heeft gekregen door gewoon alleen maar wat spullentjes anders neer te zetten kan ik daar zo blij van worden.

Nu de herfst langzaam z,n intrede doet komen de gezellige waxine lichtjes en kaarsen weer te voorschijn. En niets is leuker om s,avonds heerlijjk even  te genieten van de mooie warme vlammetjes.
Zo heb ik ook m,n venster bank een make-over gegeven.
Al het witte heb ik weer in de kast gezet, en m,n grote giet ijzeren vazen  zijn weer zwart geworden(vd zomer waren ze wit en stonden ze buiten)
Ik heb de vazen gevuld met nieuwe spulletjes.
Ik ben er blij mee.
Maar zoals de meeste van jullie wel weten. Ontstaan leuke hoekjes meestal niet in 1 keer maar die moeten groeien.
Dus langzaam zal er vanzelf nog wel wat bij komen..

2 opmerkingen:

  1. Dat heb ik nu ook, genieten vind ik het om zo in huis te prullen, meedijnend op de golven van de seizoenen. En heerlijk toch dat je daar geen interieurstylist bij nodig hebben maar lekker zelf de mooiste hoekjes kan maken,
    lieve groet, Sonja

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lekker dat rommelen in huis!
    Mooie sfeerplaatjes heb je gemaakt..

    BeantwoordenVerwijderen

Over mij

Mijn foto
Vrouw 46 jr. Getrouwd, 22 jr. Moeder van een zoon 19 en een dochter 16. Ik ben soms wat gaotisch en heb de neiging tot lui zijn. Ik kan wel lekker koken en ben ook best creatief. Ik vind m,n jong volwassen kinderen heerlijk. De discussies die we hebben. De droge humor van m,n zoon. M,n dochter die zo heerlijk dramatisch kan doen. Ons gezin is altijd in beweging.. En ik geniet er van.