zaterdag 12 februari 2011

Herfstweer..


Tjonge jonge wat een weer zeg het waait hier keihard en de regen kleterd tegen de ruiten. Binnen heb ik lekker de kachel aan. 2 mooie bossen bloemen van lieve vriendinnetjes op tafel en een koppie thee voor me. Het is zo'n heerlijke luie zaterdagmorgen kinderen zijn aan het werk(bijbaantjes) man lief ligt nog te bed en ik hang heerlijk in m,n badjassie en laptoppie op de bank. Gister heb ik alle post's(schrijf je dat zo?) bekeken van het "stapelen op vrijdag" wat een onwijs leuk idee is dat. Wil je meer stapeltjes zien kijk dan bij  http://allemaalkleurtjes.blogspot.com/ 
Een blik bij mij in huis leerde me dat ik heel veel stapel, Al jaren ik heb werkelijk in ieder hoekje wel een stapeltje liggen, Toch wil ik volgende week wel mee doen hoor. Dan maak ik gewoon een nieuw stapeltje. Hier onder enkele oude stapeltjes. Ook leuk toch?Verder voel ik me eigenlijk bijzonder goed. Het drinken gaat prima en de eerste 3 kilo zijn er af.
Ik wil dan ook iedereen bedanken voor de lieve berichtjes. Die op m,n blog geplaatst zijn. Ik heb zelfs een kaartje gekregen van een blogvolger. Dat vond ik super leuk. En best bijzonder dat mensen zo met je meeleven en je zelfs een kaartje sturen. Het heeft me goed gedaan.
Dank je wel allemaal!!
Vanmiddag gaan we richting Noordeloos want het oude oma'tje word 90 (de oma van m,n man).
Oma heeft een groot gezin en wij wonen best wel ver weg, dus het contact is niet heel innig maar ik vind het toch wel leuk om m,n schoonfamilie weer even in de uitgebreide vorm te zien dus met tante's  oom's  neven en nichten..van m,n man.
Want na 25 jr in de familie leer je ze toch allemaal wel een beetje kennen.
Ik wens iedereen een heel fijn weekend en lieve gr Inge

1 opmerking:

  1. Wat een mooie stapeltjes heb jij in huis.
    Bij mij zijn het over het algemeen stapeltjes met spullen die ik nog moet opruimen haha.
    Nu al 3 kilo afgevallen, dat gaat snel!!!!
    groetjes, Sas

    BeantwoordenVerwijderen

Over mij

Mijn foto
Vrouw 46 jr. Getrouwd, 22 jr. Moeder van een zoon 19 en een dochter 16. Ik ben soms wat gaotisch en heb de neiging tot lui zijn. Ik kan wel lekker koken en ben ook best creatief. Ik vind m,n jong volwassen kinderen heerlijk. De discussies die we hebben. De droge humor van m,n zoon. M,n dochter die zo heerlijk dramatisch kan doen. Ons gezin is altijd in beweging.. En ik geniet er van.