maandag 7 maart 2011

Wat een prachtige maandagmorgen.

De zon schijnt hier heerlijk naar binnen. maar ik weet dat het buiten koud is. Toch kan ik het lente gevoel niet onderdrukken. EEn stralende blauwe licht de vogels in de tuin. Ze maken me blij. .
Vandaag word vast een goede dag..Voor iedereen wens ik een hele fijne lente dag. De mijne kan eigenlijk al niet meer stuk.
Lieve groet Inge

7 opmerkingen:

 1. Heerlijk he,
  echt genieten..
  mijn eerste krans is weer buiten gemaakt...
  mijn dag kan ook niet meer stuk..
  een hele fijne dag

  BeantwoordenVerwijderen
 2. sluit me bij je aan!!!zalig dat zonnetje!!

  groetjes manuela

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Inge
  Geniet ervan hoor!!
  Gaat het goed met je??
  ---xxx---Truus

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit is al een mooi voorproefje voor al die mooie dagen die nog gaan komen. In de luwte is het heerlijk, ik heb net al koffie in de tuin gedronken en de was kan eindelijk weer buiten drogen.
  Ik begrijp helemaal wat je bedoelt Inge, mijn meubels waren ook allemaal donker en jaren geleden nam ik het eerste meubel onder handen en kreeg een 'witte' fo soms 'zwarte' metamorfose. Zoiets gaat niet in één keer.
  Ik wens je een zonnige week toe.
  Lieve groet, Mea

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ha Inge, nou het is gelukt.
  Ja idd Inge, van dit weer krijg je goeie zin. Ik ga deze week mijn droogmolen buiten weer in orde maken. Daar wordt ik nu blij van, schone was die wappert aan de lijn.
  Lieve groet Linda.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat gevoel van jou had ik gisteren precies zo! (zie mijn post). Wat doet je dat toch goed hé..zo'n zonnetje, heerlijk! Fijne week, groetjes Peggy

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het was een heerlijke dag!!
  fijne week
  Yolanda

  BeantwoordenVerwijderen

Over mij

Mijn foto
Vrouw 46 jr. Getrouwd, 22 jr. Moeder van een zoon 19 en een dochter 16. Ik ben soms wat gaotisch en heb de neiging tot lui zijn. Ik kan wel lekker koken en ben ook best creatief. Ik vind m,n jong volwassen kinderen heerlijk. De discussies die we hebben. De droge humor van m,n zoon. M,n dochter die zo heerlijk dramatisch kan doen. Ons gezin is altijd in beweging.. En ik geniet er van.