zondag 5 september 2010

Dagje sauna..


Morgen ga ik een heerlijk dagje sauna doen met een kennis. Nee echt vriendinne zijn we niet. We zien elkaar een paar keer per jaar en zo eens in de zoveel tijd regeld het bedrijf waar ze werkt zo,n heerlijke verwendag voor de dames. Nee ik werk daar niet, maar m,n man wel. het is zijn secceteresse. En zo,n dag je is echt even lekker bijkomen, niets doen en ons heerlijk laten verwennen .. haha Het is zo,n sauna waar je van alles hebt dus we krijgen een lekkere massage. En nog iets van een lichaams pakking ofzo
Zo,n dagje sauna is natuurlijk ook kijken en bekeken worden, Vroeger toen ik nog een jonge vrouw was vond ik dat helemaal niks. Stel je voor zeg! dat ze m,n vetjes zouden zien. Of de puttjes in m,n billen. Nee ik moest er niet aan denken. Maar als je ouder wordt lijkt dat wel minder te worden. De eerste keer ook met de secceteresse van m,n man, Moest ik erg wennen, haha ik wist eigenlijk niet zo goed waar ik kijken moest, of hoe ik moest lopen of zitten. Inmiddels ben ik zo,n doorgewinterde sauna ganger dat het me niets meer doet, Dikke billen ???.. so what!! Vetjes??? jah die horen bij m,,n leeftijd en m,n bouw. En ach als je ruim veertig ben, Kun je je zelf niet meer vergelijken met een meisje van 18. Mijn buik heeft als tijdelijke verblijfplaats gediend voor  onze twee geweldige kinderen, M,n borsten hebben hen gezoogd. M,n armen hebben hen gedragen en met m,n benen heb ik vele uurtjes gelopen achter de wagen. Het gaat me te ver om te zeggen dat ik trots ben op m,n lijf. Maar het heeft een mooi geleeft uiterlijk zullen we maar zeggen. Natuurlijk zou ik best wel een aantal vetjes en kilo'tjes minder mogen hebben..
Maar ik schaam me er niet voor, en al helemaal niet in de sauna, das een plek waar ik echt puur voor mezelf kom. En ik ga er van uit dat al die andere mensen dat ook doen. Zo niet?? dan zegt dat heel veel over hen en helemaal niets over mij. Ik ga morgen genieten van m,n verwen dagje....

4 opmerkingen:

 1. lieve inge

  Geniet morgen lekker van je dagje sauna, en nu ga ik wel proberen je te volgen, eens kijken of hij het doet....

  Prachtig blog heb je er trouwens van gemaakt...super..

  hoop je ook eens op mijn bloggie te zien

  kus caby

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hé Inge!!
  Ik zat per ongeluk even wat na te kijken bij de instellingen van mijn blog en zag dat jij 1 september een berichtje hebt achtergelaten....Sorry dat je niks van me gehoord hebt maar zag het nu pas....Lekker dan!
  Ik hoop dat je het lekker hebt gehad in de sauna...
  Fijne dag nog en ik lees je wel weer

  lieve groetjes Manuela

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hi Inge,

  via Corine kom ik bij jou terecht, wat een mooi blog heb je, ik kom graag nog eens lezen en wat zeg je dat goed over je niet schamen in de sauna!

  Groet Roelien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lekker jezelf zijn en genieten, time flies!

  BeantwoordenVerwijderen

Over mij

Mijn foto
Vrouw 46 jr. Getrouwd, 22 jr. Moeder van een zoon 19 en een dochter 16. Ik ben soms wat gaotisch en heb de neiging tot lui zijn. Ik kan wel lekker koken en ben ook best creatief. Ik vind m,n jong volwassen kinderen heerlijk. De discussies die we hebben. De droge humor van m,n zoon. M,n dochter die zo heerlijk dramatisch kan doen. Ons gezin is altijd in beweging.. En ik geniet er van.