zaterdag 11 september 2010

Open dagen Metamorphosis

Zo!!!... De tweede dag van de drie open dagen van Metamorphosis zitten er op. En ik vind het erg leuk, Mensen aan spreken en rond leiden in en rond de boederij, Geweldig leuk!!! Alle mensen die een bezoekje brengen hebben de zelfde intresses en houden net als ik van wonen. Vaak zijn deze mensen ook creatief en voor al deze mensen zijn dus die open dagen. Zo leuk om ze te vertellen over de mooie spulletjes die we in onze collectie hebben. Zo leuk om ze ideeen en advies mee te geven voor thuis. Tussen door wat administratie een praatje een kopje koffie en gewoon weer verder gaan en je verhaal opnieuw vertellen..
Nog 1 dagje en dan zijn de dagen weer voorbij. Maandag de boel opruimen en daarna naar een beurs in Nieuwegein.
De wc.
Hier een kijkje in het toilet stoere steigerdelen tegen de muur.
En mooie barokke lijstjes van PTMD.


Dit is een kijkje in de winkelruimte
Mooie spullen

Met de open dagen is het huis helemaal open en mag je dus alle kamers ed bekijken. Zo kun je dus een goed beeld krijgen van hoe de materialen in huis toegepast worden en dat er ook heel goed in is te leven..
Ik vind het elke keer weer leuk om er heen te gaan..
En wordt blij van al die mooie spulletjes..

3 opmerkingen:

 1. Ik zou daar graag eens rondlopen, mooi mooi mooi! fijne zondag nog. Groetjes Marjo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Inge
  Leuk dat je een blog hebt ziet er leuk uit!! Wat heerlijk om tussen zulke mooie spullen te mogen werken!! Alles verder goed met je? groetjes Truus

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hoi Inge bedankt dat je even bent komen kiken op mijn blog .. ik zie het alleen nu pas .. oepsssss... ja leiden is een heerlijke stad je voelt je er gelijk thuis.. Het was aleen erg kort volgende keer iets langer hahahaa fijn weekend..
  Leuke blog trouwens ik ge je gelijk volgen
  groetjes Viana

  BeantwoordenVerwijderen

Over mij

Mijn foto
Vrouw 46 jr. Getrouwd, 22 jr. Moeder van een zoon 19 en een dochter 16. Ik ben soms wat gaotisch en heb de neiging tot lui zijn. Ik kan wel lekker koken en ben ook best creatief. Ik vind m,n jong volwassen kinderen heerlijk. De discussies die we hebben. De droge humor van m,n zoon. M,n dochter die zo heerlijk dramatisch kan doen. Ons gezin is altijd in beweging.. En ik geniet er van.