zaterdag 13 november 2010

Raadselachtige tropische tempraturen in het Noord hollandse Wieringerwerf

Van onze verslagevers:

In Het noord Hollandse Wierigerwerf zijn tropische tempraturen gemeten. Het kwik steeg te plaatse maar liefst tot de 25 graden.
Dit is een zeer bijzonder verschijnsel voor dit seisoen. Na enig onderzoek ter plaatse, bleek een van de woningen in het noord-Hollandse plaatsje een groot afnemer van aardgas bleek te zijn. Tijdens nader onderzoek is tevens ge-constateerd dat de bewoners van de woning in diepe rust waren, op de vrouw des huizes na. Die hing uit geblust en zeer dorstig op de bank. En kon niet slapen, waarschijnlijk was de vrouw door de  hitte bevangen en kon niet accuraat meer reageren.
Na enige tijd kwam de vrouw in kwestie weer bij haar zinnen en besefte dat deze tempratuur  niet normaal was En ging op onderzoek uit. Na een kleine maar doel treffende controle van de verwarings ketel bleek dat deze een geheel eigen leven was gaan lijden en zich helemaal niets meer aan trok van de door de eigenaar in gestelde tempratuur op de thermostaat.
De heer des huizes werd gewekt en er werd driftig overleg gevoerd waarna de vrouw besloot de storing dienst voor de ketel te bellen. Na enig overleg met de dienst werd besloten on de verwarming ketel tijdelijk uit te schakelen en te kijken hoe het na een een dertigtal minuten zou zijn en of de ketel dan ook weer direct aansloeg.
Voorals nog is dit niet het geval. Dus het misterie lijkt te zijn opgelost.
Maar nog steeds is het in het huis ter plaatse ruim 22 graden en lijkt er zonder dat er actie word onder nomen deze tempraturen nog wel even stand te houden. De bewoners van het huis wanen zich dan ook in een tropisch oord en hebben hun kleding en actievieteiten daarop aan gepast.

Tot zover dit nieuws bullentin.

4 opmerkingen:

 1. Warmte is natuurlijk altijd lekker, maar te niet..haha!
  Is de foto hieronder in jouw huis genomen? Gezellig en mooie ruimte zeg!
  Fijn weekend!
  Groetjes Karin (mooi)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. nu maar hopen dat het eenmalig was!
  groetjes
  Anita
  http://alle-mooie-dingen.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wij hadden het vorig jaar nog in het andere huis; een ketel die zijn stopknopje niet meer kon vinden en daardoor maar bleef branden. Ik ben een koukleum, maar toen was het echt even puffen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hahaha wat een verhaal, kan ik een beetje warmte lenen ik heb de kippevel op mijn armen staan.
  Hoop voor je dat het probleem snel op gelost wordt.
  Wij hebben hier stadsverwarming en dat betekend : geen ketel in je huis ook geen jaarlijkse controles en altijd direct warm water uit de kraan. Ik zou niet meer anders willen.
  Groetjes, Sas

  BeantwoordenVerwijderen

Over mij

Mijn foto
Vrouw 46 jr. Getrouwd, 22 jr. Moeder van een zoon 19 en een dochter 16. Ik ben soms wat gaotisch en heb de neiging tot lui zijn. Ik kan wel lekker koken en ben ook best creatief. Ik vind m,n jong volwassen kinderen heerlijk. De discussies die we hebben. De droge humor van m,n zoon. M,n dochter die zo heerlijk dramatisch kan doen. Ons gezin is altijd in beweging.. En ik geniet er van.